Marcella Faber

Na mijn bedrijfskundige opleiding, heb de afgelopen 25 jaar kennis en ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en in verschillende functies als Consultant. Eerst in loondienst en sinds 2018 als zelfstandig consultant vanuit GDI Consultancy; het bedrijf dat ik samen met mijn man heb opgericht.

In mijn werk ben ik altijd geboeid door de verhoudingen tussen mensen. De mate waarin mensen bereid zijn hun eigen aandeel te zien en de mate waarin zij het aandurven daarin andere keuzes maken, om andere resultaten te bereiken. Hoe gaan mensen met elkaar om? Hoe benaderen ze elkaar? Wanneer lopen samenwerkingen soepel, wanneer niet en wat is daar dan aan te doen? Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat een goede betrekkingen tussen mensen een goede voedingsbodem zijn voor de mooiste resultaten.

Vanuit deze interesse ben ik de opleiding tot mediator gaan volgen. Vanaf het eerste moment ben ik gegrepen door het vak! Vanuit een schurende relatie of een conflict mensen begeleiden naar oplossingen die stand houden. Óf juist helemaal aan de start van een samenwerking mensen begeleiden en een stevig fundament meegeven voor een duurzame samenwerking om met elkaar elke ambitie waar te kunnen maken.

Marcella-Faber-Udink
ADR.LO.100.INT-mediator-ASSOCIATE
ADR.LO.050.INT-conflictcoach-ASSOCIATE
ADR accredited agency
VKA_Keurmerk_Logo_DEF

Certificeringen

Ik ben gecertificeerd register mediator, negotiator en conflictcoach en aangesloten bij het ADR. Daarnaast ben ik gespecialiseerd familiemediator en opgeleid tot Financieel Echtscheidignsadviseur. Dat betekent dat ik preventieve begeleiding kan verzorgen om escalatie van (mogelijke) conflicten te voorkomen, kan bemiddelen bij conflicten en echtscheidingen van A tot Z kan begeleiden.

Daarnaast ben ik gecertificeerd Prediation® expert en geregistreerd in het Voorkans register. Als Prediation® expert help ik bij het versterken van de basis van de samenwerking waarbij de relatie centraal staat om verschil van inzicht in een later stadium zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat mag je van mij verwachten?

Hoe meer er sprake is van een conflict, hoe meer er gedacht en gehandeld wordt vanuit standpunten. Partijen die tegengestelde belangen in hebben genomen, komen dan ook niet gauw tot een gezamenlijke oplossing. Ik help partijen standpunten los te laten en daarvoor in de plaats te denken en te handelen vanuit belangen. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe oplossingen die in het belang van beide partijen zijn.

Als mediator ben ik onpartijdig, of liever gezegd meervoudig partijdig. Ik ben er voor alle partijen aan tafel zonder een belang te hebben bij de uitkomst. Mijn stijl is betrokken en resultaatgericht met aandacht en respect voor de emoties en de partijen aan tafel. Ik luister met aandacht. Naar wat er wordt gezegd én naar wat er niet expliciet wordt gezegd, maar tussen de regels door wel voelbaar is.

Dit alles om partijen tot duurzame gezamenlijke oplossingen te laten komen. Daar doe ik het voor!

Behoefte aan een professionele en resultaatgerichte begeleiding?

Neem contact op